Γυναίκα και Φροντίδα

Καλώς ορίσατε στην νέα μας σελίδα, από εδώ θα επικοινωνούμε, θα ανταλλάσουμε απόψεις, θα λύνουμε απορίες….θα κουβεντιάζουμε χαλαρά!!

Και ξεκινάμε με  την  Σύγχρονη Γυναίκα και την Αισθητική Φροντίδα που της αναλογεί…και  για τον ρόλο που καλούμαστε, εμείς οι αισθητικοί να παίξουμε για την φροντίδα σας  …και θα σας το αποδείξω στην συνέχεια της κουβέντας μας.

Επέλεξα λοιπόν να σας μιλήσω για κάποιες συμβουλές ομορφιάς και να σας παρουσιάσω τεχνικές και μεθόδους που εφαρμόζουμε με επιτυχία και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!!!!

ξεκινάμε λοιπόν  με τα κλασσικά, χιλιοειπωμένα, αλλά τόσο απαραίτητα και αναγκαία  για την διατήρηση της νεανικής εμφάνισης  

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας καθημερινά ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, απαραίτητα καθαρίζουμε με γαλάκτωμα ή υγρό σαπούνι το πρόσωπο μας πριν κοιμηθούμε, έστω και ένα λεπτό πριν καταρρεύσουμε στο κρεβάτι μας από την κούραση και βάζουμε μια κρέμα είτε με βιταμίνες, είτε αντηγηρανσης, είτε ρυθμιστική ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και την ….ηλικία μας φυσικά

Προσέχουμε πάρα πολύ στην επιλογή των προϊόντων  που θα χρησιμοποιήσουμε, πολλές φορές οι διαφημίσεις για πιο φθηνα καλλυντικά μας δελεάζουν αλλά μια φθηνή επιλογή προϊόντων μπορεί να είναι καθοριστική για την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος μας.…δεν χρειαζόμαστε πολλά καλλυντικά αλλά  αυτά  που ταιριάζει και χρειάζεται η επιδερμίδα μας.

Ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας βοηθήσει στη επιλογή αυτή είναι η αισθητικός μας….

είναι το άτομο που έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να διαγνώσει τι προϊόντα χρειάζεται το κάθε δέρμα , τον τρόπο χρήσης και φυσικά τα αποτελέσματα που θα περιμένουμε …..

είναι το άτομο που θα μας συμβουλέψει για κάθε αισθητικό πρόβλημα που μας απασχολεί όπως τα σπυράκια,η ακμή , η λιπαρότητα, η υπερτρίχωση , η κυτταρίτιδα ,η χαλάρωση, οι ρυτίδες…κτλ. …..γνωρίζει την επιδερμίδα μας, τις ανάγκες μας, τον χαρακτήρα μας, τα «θέλω» μας, τις οικονομικές μας δυνατοτητες…είναι αυτή που πρέπει να συμβουλευόμαστε για όλα, … πριν ρωτήσουμε την φίλη μας η ψάξουμε στο internet

 μας  γνωρίζει  η αισθητικός μας , παρακολουθεί την εξέλιξη της επιδερμίδας και αντιλαμβάνεται αμέσως με ποιο τρόπο και ποιές μεθόδους και θεραπείες να αντιμετωπίσει τις αλλαγές… γιατί ο χρόνος τρέχει και πρέπει να τρέξουμε μαζί του.

Τι πιστεύω ότι πραγματικά χρειάζεται οπωσδήποτε μια γυναίκα για την φροντίδα της επιδερμίδας της?? Σίγουρα ένας καλός ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ στο ινστιτούτο,τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο,(ανάλογα με τον τύπο δέρματος) οπωσδήποτε μετά τον χειμώνα (το κρύο, η υγρασία ξηρότητα από την θέρμανση ) είναι κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν την επιδερμίδα μας και την στεγνωνουν….και φυσικά μετά το καλοκαιρι…ολες γνωρίζουμε την κακή επίδραση του ήλιου, αλλά και των κλιματιστικών στην ενυδάτωση του προσώπου μας

Συνεχίζουμε……